Érettségi akár 1 év alatt

Ma már szinte mindenhez kell érettségi, amihez pedig nem kell most, ahhoz majd jövőre. Nagyon sok területen (kozmetika, fodrász, műkörmös, ápoló, masszőr, rendszergazda, webmester, autószerelő, fotográfus... stb) a szakma megszerezhető volt érettségi nélkül is, ám ma már érettségire épülő tárgyak ezek is, azaz saját vállalkozás vagy a szakma gyakorlása is érettségi kötelessé válik. 

Kinek való az egy éves érettségi?

  • Dolgozol és nincs időd iskolába járni érettségi miatt - itt tematikus az oktatás és nagyrészt online (interneten keresztül) lehet egy év alatt érettségid
  • Munkahelyi előrelépés miatt minél előbb érettségit szeretnél - egy éves érettségi a megoldás, ám ha az előképzettséged elfogadják nagyon hamar érettségihez juthatsz (korábbi iskolai óraszám megfelel) akkor akár különbözeti vizsgával a következő érettségi szezonban már vizsgázhat is!
  • Munkahely megtartás miatt - érettségi köteles a szakmád? Hidd el az online képzés és felkészítés a legjobb megoldás, mert itt megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást részedre.

Feltételek az érettségihez:

Egy éves érettségi esetén:

Minimum 10 osztály megléte vagy olyan előképzés, ami ezt kiváltja, esetleg kompenzálja (személyes egyeztetés során derülhet ki), plusz a képzési díj ami 440.000 Forint, ami előre egyeztetve részletben is vállalható.

 Két éves érettségi esetén:

Minimum 8 osztály megléte, és jó tanulási képesség, hiszen egy év alatt 2 év anyagát oktatjuk le Online előkészítéssel és iskolai tanárok oktatásával. A képzés díja 710.000 Forint amit a két év alatt kell teljesíteni és havi részletfizetéssel.

Mi a képzés folyamata az 1 éves érettségihez?

Jelentkezés

Első lépésben jelentkezni kell a regisztrációs lapon ITT , majd azt értelemszerűen kitölteni. Meg kell jelölni a legmagasabb iskolai végzettséget, mert ez alapján és a megjegyzésben leírt bizonyítványok alapján dől el ki jogosult egy éves érettségire és ki az aki csak több éves képzéssel tudja megszerezni.

Időpont

Második lépésben az érettségi felé a személyes elbeszélgetés és az igazolt bizonyítványok bemutatása. A személyes megjelenés a felvételi is egyben az érettségi felkészítő képzésekre. Akik időpontot kapnak az érettségihez egy lépéssel közelebb kerültek, akik sikeresen felvételiztek az adott képzésre, azok a jelentkezési díj megfizetésével és papír alapú jelentkezéssel regisztráltak is az online érettségire.

Képzés

Képzésünk nagy része tematikusan online történik, jelenleg a legjobb minőségben előkészített tananyagokkal. Az online oktatási rendszerben lehetőség van:

  • Direkt tanár-diák kommunikáció
  • Önellenőrző vizsgák igénylése
  • Videóanyagok és hang alapú kötelező olvasmányok és elemzéseik
  • Részletes korrepetálás magyarázatokkal

Pontosabban a fenti eszközökkel az elmúlt öt év alatt és a sok diák arányában 0.2% a bukási arány az érettségin. Intenzív és célzott a felkészítés.

Érettségi

Amint eljön az érettségi ideje a számodra legmegfelelőbb iskolát válasszuk ki a vizsga idejére, ahol a legtöbb eséllyel tudsz sikeres érettségi vizsgát tenni. Ilyen könnyű még soha nem volt a tanulás és az érettségi megszerzése!